Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Wat is CPO?

Onder deskundige begeleiding ontwerpt en bouwt u tegen kostprijs uw eigen huis. Dit doet u samen met een aantal gelijkgestemden, die gezamenlijk alle keuzes maken.
Dat kan op basis van leeftijd (starterswoningen, gezinswoningen, 50+ woningen, etc.) of op basis van een thema (waterwoningen, energiezuinige woningen, nul energiewoningen, zorgwoningen, etc.). Net als bij individuele zelfbouw hebben opdrachtgevers maximale vrijheid bij het ontwerp van hun woning. CPO leidt tot een scherpe prijs tegen afgewogen kwaliteit en mogelijkheden.

PRE-Engineering begeleidt het CPO zoals CPO bedoeld is: stap voor stap wordt u door het proces geleid. PRE-Engineering zorgt voor het oprichten van de CPO-vereniging, begeleiding van de toekomstige eigenaren en initieert de keuzes van de architect, de constructeur, de aannemer, de installateur, de schilder en alle overige partijen die bij het bouwproces betrokken zijn.

Wij werken op transparante wijze,  maken de materie begrijpelijk, beheersen het proces, bewaken de budgetten en zorgen dat de woningen correct gebouwd en opgeleverd worden.

Bij Particulier Opdrachtgeverschap is de toekomstige bewoner zelf de ontwikkelaar.
PRE-Engineering neemt dus geen verantwoordelijkheden over, maar stelt mensen collectief in staat om hun eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Het gaat per slot van rekening om uw eigen woning en woonomgeving.

Z

Geld besparen

CPO scheelt in de kosten. Benieuwd wat het u kan opleveren? Neem contact met ons op.

Samen bouwen

Samenwerken creëert het beste resultaat

Creatieve vrijheid

Zelf bepalen hoe de woning eruit komt te zien. Zelf kiezen wie het bouwt en waar. De ultieme vrijheid.

Begeleiding

Maak gebruik van onze specialistische begeleiding en haal het meeste uit CPO.

De mogelijkheden

R

Woningen bornse maten